Svet

Uskoro počinje EuroShop, globalni sajam maloprodaje!

uskoro počinje euroshop

EuroShop, globalni sajam za sektor maloprodaje, ove godine održava se u Diseldorfu od 5. do 9. marta 2017. Na površini od preko 120.000 kvadratnih metara posetiocima će se predstaviti 2.500 izlagača iz 50 zemalja. Očekuje se da će ove godine sajam posetiti više od 110.000 profesionalnih posetilaca.

Sajam obuhvata sve aspekte uređivanja, opremanja i poslovanja maloprodajnih objekata. Od dizajna enterijera preko POS opreme do bezbednosnih i informacionih sistema. Akcenat će biti na inovativnim rešenjima koja se tiču energetske efikasnosti. To će biti i glavna tema ECOpark-a u hali 15. 


Messe Düsseldorf (Sajam Diseldorf) od 1966. organizuje EuroShop jednom u 3 godine, u saradnji sa konceptualnim sponzorom EHI Institutom. Već godinama se globalna maloprodajna industrija slaže oko jedne stvari. EuroShop je najveći i najznačajniji sajam za unapređenje maloprodaje u svetu. Ko želi da bude na putu uspeha, ne sme da ga propusti. 


Novi EuroShop – Nove mogućnosti

Sa novom, dinamičnom i fleksibilnom segmentacijom izlagačkih oblasti EuroShop će se naredne godine predstaviti kroz 7 različitih dimenzija. Ovim dimenzijama biće obuhvaćene sve teme i trendovi koji se tiču maloprodajne industije. Sedam dimenzija čine: Shop Fitting & Store Design, POP Marketing, Lighting, Visual Merchandising, Food Tech & Energy Management, Retail Technology (održava se i samostalno kao sajam EuroCIS) i Expo & Event Marketing.

Ostavi komentar