Srbija

Brajan Trejsi i Maršal Goldsmit dolaze u Beograd

Brajan Trejsi

BBEE Poslovni Forum 2017 poziva na učešće: CEO-s, generalne direktore, top menadžere, vrhunske prodavce, direktore marketinga, vlasnike firmi, trenere i koučeve na predavanje  dvojice trenutno najboljih i najuticajnijih trenera u svetu velikog biznisa – Brajana Trejsija i doktor Maršala Goldsmita.

Predavanje koje će održati Brajan Trejsi i Maršal Goldsmit  uvećaće vaša znanja i sposobnosti iz oblasti prodaje i marketinga. Uticaće na stvaranja pozitivnih trajnih promena u ponašanju – za vas same, za vaše saradnike i za vaše timove. Namenjen je pojedincima i timovima koji prepoznaju specifičnosti sadašnjeg trenutka. Kao i potrebu za prilagođavanjem različitim tržištima i kupcima, kao i onima koji žele da budu vrhunski u svojoj oblasti.

Brajan Trejsi će vam preneti najpreciznija uputstva za prodaju i marketing, potkrepljena najnovijim istraživanjima i saznanjima. Doktor Goldsmit, ukazati na klasične izazove koji dolaze sa uspehom, i kako da ih prevaziđete.

Vrednost svih ovih uputstava, tehnika i predavanja jeste u tome, što ih možete primeniti na sva polja svog delovanja, kako profesionalno, tako i u privatnom životu. Transformacija uvek počinje iznutra, sa znanjem i primenom tog znanja. Trajan uspeh i rastući prihod, samo su pokazatelji vaše lične, trajne promene.

Ostavi komentar