Srbija

Na Karburmi otvoren Big Fashion

Big Fashion

Najveći šoping centar na desnoj obali Dunava Big Fashion otvoren je na Karaburmi. Ovaj tržni centar prostire se na oko 32.000 kvadratnih metara i ima više od 100 prodavnica svetskih i domaćih brendova.

Big Fashion, koji se nalazi Višnjičkoj ulici, otvorio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Tom prilikom je istakao da je reč o investiciji vrednoj 80 miliona evra, koja će doneti novih 1.500 radnih mesta.

On je rekao da je ovo veliki dan za Beograd i opštinu Palilula. Podsetivši da na mesto nekadašnje fabrike u stečaju, građani sada imaju moderan tržni centar.

– Osim što stare fabrike pretvaramo u moderne objekte, na ovaj način zapošljavamo domaću građevinsku industriju i mislim da, uz pomoć investitora, menjamo lice grada- rekao je Mali.

Otvaranju Big Fashion tržnog centra prisustvovala je i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer-Kam. Ona je tom prilikom rekla da je izgradnja šoping-centra na Karaburmi još jedan dokaz prijateljstva dva naroda.

– Veoma sam ponosna jer se broj vodećih izraelskih kompanija koje se bave nekretninama, a posluju i u Srbiji, konstantno povećava – rekla je Fišer-Kam.

Ona je dodala i da kompanija Big shopping centers posluje u Srbiji od 2007. i do sada je investirala oko 150 miliona evra.

Direktor kompanije Ejtan Bar Zev rekao je da je otvoren drugi tržni centar te kompanije u Srbiji. Takođe je najavio i još jedan projekat kompanije na čijem je čelu. Naime za 2019. godinu planirano je otvaranje Big šoping centar na Vidikovcu.

 

 

Ostavi komentar