Srbija

Home Plus započeo letnju rasprodaju

home plus

U svim prodajnim objektima Home Plus kupcima će sve do 3. avgusta biti dostupno više od pet hiljada artikala najtraženijih artikala sa popustima do čak 70%. Letnja rasprodaja u Home Plusu, najveća do sada, prilika je za kupovinu proizvoda za opremanje doma i bašte, rekreaciju i putovanje po izuzetno niskim cenama.

Tako, na primer, komplet od 6 staklenih čaša tokom akcije biće moguće kupiti za 149 dinara, sklopivu putnu peglu na paru za 999 dinara, a modele standardnih pegli najpoznatijih svetskih proizvođača po cenama od 1.799 do 3.999 dinara. Moderan escajg sa 16 delova moguće je kupiti po ceni od 699 dinara.

Kvalitetni koferi raznih oblika i dezena dostupni su po cenama od 1.999 dinara, a komplet dubl posteljine od 2.999 dinara.

Šator za dve osobe košta 1.499,99 dinara a svi suncobrani su dostupni uz popust od 30 posto. Kvalitetni i dekorativni tepisi modernih dezena dostupni su po ceni već od 467,99 pa naviše. Rasprodaja je obuhvatila i televizore svih dimenzija, šporete, frižidere, mašine za sudove…

Velikom rasprodajom obuhvaćeni su svi prodajni objekti Home Plusa u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Jagodini.

Kupcima je uvek najinteresantnija rasprodaja eksponata, poslednjih komada I oštećene robe sa odeljenja bele tehnike, televizora i nameštaja koji su na popustu i do 70%.

Ostavi komentar