Srbija

Roma Company obeležava 25 godina poslovanja

Roma Company

Povodom obeležavanja 25 godina kompanije, Roma Company je organizovala postavljanje fototapeta i tapeta u nekoliko medijskih kuća, sa željom da iznenadi zaposlene i učini prostor u kojem oni rade prijatnijim i lepšim. Do sada su postavljene fototapete u medijskim kućama B Network i RTV Studio B, a uskoro se očekuje postavljanje tapeta i u drugim medijima.

Dekorativne obloge za zidove značajno utiču na promenu i utisak celokupnog prostora, koje pored vizuelnih kvaliteta poseduju i funkcionalne – dodatne kvalitete zbog kojih se i koristi. Proizvedene su od kvalitetnih materijala i zbog svojih karakteristika dobro su prilagođene unutrašnjim uslovima poput vlage, prašine i slično.

Među najtraženijim fototapetama su imitacija prirodnih materijala, kao što su drvo i kamen ali se traže sve više i fototapete za kuhinje i kupatila. Fototapete danas zbog svojih visoko vodootpornih, vodoperivih i antibakterijskih svojstava, dovode do potpune revolucije kada su u pitanju zidovi kupatila i kuhinja, u kojima se takođe provodi dosta vremena i uspostavlja ravnoteža duha.

– Ukoliko vam je potrebno da vaša mala soba izgleda veće, prostranije, vizuelno proširivanje dobićete uz horizontalno postavljene pruge. Neutralne boje i malo sjaja učiniće da soba izgleda osunčanije, a tapete sa svetlim detaljima vizuelno „otvaraju“ prostoriju i čine je prijatnijom za boravak – kaže Milena Jovanović, dizajnerka enterijera u Roma Company

Besplatne savete o tome na koji način da osvežite svoj životni prostor možete dobiti u „Dizajn studiju” kompanije Roma Company, ekskluzivnom distributeru renomiranog britanskog proizvođača tapeta Graham & Brown, u ulici Žorža Klemansoa 18a na Dorćolu.

Ostavi komentar