Srbija

Sonja Sarkozi nova članica Izvršnog odbora Sberbank Europe

sarkozi na celu sberbanke

Sonja Sarkozi je 1. avgusta 2017. izabrana za članicu Izvršnog odbora zaduženu za poslove sa stanovništvom (direktorka za poslove sa stanovništvom) u grupaciji Sberbank Europe Group.

– Uz Sonju Sarkozi kao novu članicu našeg Izvršnog odbora, grupa dobija pojačanje u vidu dokazane prvakinje iz sektora poslova sa stanovništvom.
Njena stručnost – iza koje stoji više od 20 godina bankarskog iskustva sa posebnim fokusom na stanovništvo i digitalizaciju – predstavljaće izuzetnu vrednost za naše poslovne aktivnosti sa fizičkim licima na tržištima centralno-istočne Evrope i Nemačke –  izjavio je Gerhard Randa, izvršni direktor Sberbank Europe.

Tokom prethodnih godina, Sonja Sarkozi je uspešno vodila easybank AG kao njena izvršna direktorka. Zahvaljujući Sonji Sarkozi, austrijska Direct Bank se razvila u sveobuhvatnu banku za poslove sa stanovništvom koja ima više od 570.000 otvorenih računa. Sonja Sarkozi će u Sberbank Europe predvoditi razvoj i implementaciju uspešne digitalne strategije na nivou čitave grupe, uz usavršavanje strateške efikasnosti ponude za fizička lica u centralno-istočnoj Evropi i Nemačkoj, optimizaciju svesti o brendu i maksimalnu primenu sinergije na svim tržištima Sberbank Europe grupe.

– Uvek se vodim prepoznavanjem, razumevanjem i predviđanjem potreba klijenata kako bi ponuda obuhvatala jednostavne, intuitivne i pristupačne proizvode i usluge uz korišćenje najnovijih digitalnih mogućnosti. Moje dosadašnje iskustvo pokazalo je da intenzivna i otvorena komunikacija sa klijentima i zaposlenima obezbeđuje autentično korisničko iskustvo i visok stepen zadovoljstva klijenata. Raduje me što ću aktivno učestvovati u poslovanju sa stanovništvom u okviru Sberbank Europe, usmerenom na dalji održivi rast –  dodala je Sonja Sarkozi.

Ostavi komentar