Srbija

Otvara se Stop Shop ritejl park u Lazarevcu

Immofinanz

Austrijska kompanija Immofinanz nastavlja sa širenjem lanca Stop Shop ritejl parkova u Srbiji. Stop Shop Lazarevac će obuhvatati prodajni prostor od oko 10.100 kvadratnih metara i skoro 220 parking mesta, a otvaranje ovog ritejl parka je zakazano za 14. septembar 2017. Godine. Otvaranje će obeležiti i ulazak novih brendova na srpsko tržište: po prvi put u okviru jednog ritejl parka u Srbiji naći će se dva brenda poljske modne grupacije LPP.

Veoma smo ponosni na činjenicu da je LPP grupacija sa popularnim brendovima odeće Reserved i Sinsai odlučila da proširi svoju mrežu u Srbiji baš u okviru Stop Shop ritejl parka u Lazarevcu. Sa 23 domaća i internacionalna brenda, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Lazarevca i predgrađa- izjavio je Joško Pitesa, menadžer operacija za Srbiju u kompaniji Immofinanz.

Pored dva brenda LPP grupacije, u Stop Shop ritejl parku će se naći dobro poznati brendovi kao što su N-sport, Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, DM Drogerie, Lilly Drogerie, Roda supermarket i Top Shop, kao i određeni brendovi koji tek ulaze na srpsko tržište.

Novoizgrađeni Stop Shop nalazi se na odličnoj lokaciji, na zapadnom ulasku u grad i šetačkoj udaljenosti od centra, blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom. Zbog blizine puteva i velikog broja parking mesta, ritejl park predstavlja idealno mesto za „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije i gde mogu da na jednom mestu mogu da pronađu sve što im je potrebno – kvalitetnu kupovinu i dobru zabavu.

Nakon Čačka, Niša i Valjeva, Lazarevac je četvrta Stop Shop lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Trenutno su u pripremi projekti ritejl parkova u Vršcu, Požarevcu i Sremskoj Mitrovici, a njihov završetak se očekuje sledeće, 2018. godine.

Stop Shop je brend kompanije Immofinanz za ritejl parkove u centralnoj i istočnoj Evropi. Ovi dopadljivi lokalni dobavljači nalaze se na lokacijama naseljenim sa 30,000 do 150,000 stanovnika i nude široki spektar proizvoda i dobar kvalitet po prihvatljivoj ceni. Uz dobru povezanost, kao i veliki broj parking mesta, oni se koncentrišu na „pametne kupce“ koji cene jednostavan pristup. STOP SHOP portfolio Immofinanz-a trenutno pokriva 67 lokacija u sedam zemalja (Slovačka, Mađarska, Austrija, Češka,Poljska, Slovenija i Rumunija).

Ostavi komentar