Srbija

Počinje MenProSAM 2017!

počinje menprosam

Srpska asocijacija menadžera ove godine, treći put zaredom, organizuje mentorski program MenProSAM koji će trajati 10 meseci, od septembra 2017. do juna 2018. godine. Reč je o programu koji povezuje članove Srpske asocijacije menadžera – mlade menadžere i preduzetnike sa iskusnim poslovnim liderima, rukovodiocima i menadžerima uspešnih kompanija u Srbiji.

Na radnom doručku za novinare zvanično je najavljen početak Programa.

Izvršna direktorka SAM-a, Jelena Bulatović, prilikom otvaranja skupa izjavila je:

– Mentorski program je jedan od najvažnijih programa Srpske asocijacije menadžera. Imati mentora je za mladog profesionalca od izuzetne važnosti jer znate da imate nekoga kome se možete obratiti za savet i koji će vam pomoći da držite fokus na svom razvoju i karijeri bez obzira na dnevna zbivanja. Nadamo se da će ovaj Program inspirisati poslovnu zajednicu da pokrene ovakve i slične projekte i da zajedno stvaramo mlade ljude i buduće lidere koji će biti novi nosioci ekonomskog razvoja naše zemlje. 

Svoje utiske o Programu podelio je i Mihailo Janković, CEO Nectar Group

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam mentor već treću godinu za redom. Kada pogledam svoju karijeru unazad, možda najvažnije merilo uspeha pored rezultata koji su vrlo precizni, je broj ljudi kojima smo pomogli. Kada se okrenete i vidite ljude koje ste razvili, ko su oni sada a gde su bili, to je najveće zadovoljstvo. Smatram da je obaveza svih nas da vratimo dug ne samo zajednici, već i nekim novim generacijama koji bi trebalo da vode ovu zemlju.

Ostavi komentar