Srbija

Kompanija Epson predstavila nove štampače

Kompanija Epson predstavila je partnerima i predstavnicima medija svoj asortiman proizvoda u prestižnom hotelu Radison Blu u Beogradu u okviru svoje „Make the Switch“ turneje.

Partneri kompanije Epson i predstavnici medija mogli su da se upoznaju sa uređajima iz EcoTank serije štampača, namenjenim kućnim i poslovnim korisnicima, WorkForce serijom štampača namenjenoj poslovnim korisnicima, kao i sa Epsonovim projektorima najrazličitijih namena.

Okupljenim medijima obratila se Ivana Kokalović, regionalni menadžer za Balkan u kompaniji Epson, kao i drugi predstavnici kompanije u regiji.

-Danas smo imali priliku da na jednom mestu ugostimo naše najbitnije partnere i predstavnike medija kako bismo im pokazali gotovo celokupan portfolio kompanije Epson koji nudimo na tržištu Srbije. Prezentovani su modeli Epsonovih EcoTank štampača, WorkForce Pro biznis štampača i projektora kako za kućnu tako i za poslovnu primenu za koje verujemo da će sa svojim vrhunskim karakteristikama naći siguran put kako do poslovnih korisnika tako i do krajnjih potrošač -izjavila je Ivana Kokalović, regionalni menadžer za Balkan u kompaniji Epson.

Posetioci su mogli da se uvere u izuzetne performanse i kvalitet Epsonovih uređaja, od projektora poput Epsona EB-L1505U, interaktivnog projektora EB-1450Ui, preko štampača iz EcoTank i WorkForcePro serija pa sve do LFP štampača iz SureColor serije. Kompanija Epson naglasila je važnost ekološke i ekonomske održivosti u poslovanju, kao i veoma važnu ulogu tehnologije i korporacija u očuvanju životne sredine, ističući svoju posvećenost ovom cilju. Svojim prisustvom na domaćem tržištu, ova kompanija teži većoj ekonomskoj održivosti i pozitivnom uticaju domaćih kompanija na životnu sredinu.

Ostavi komentar