Srbija

Wizz Air obustavlja letove između Niša i Ajndhovena

Niskotarifni avioprevoznik Wizz Air odlučio je da obustavi dalje letove između Niša i Ajndhovena od naredne letnje sezone, iako su karte za ovaj period ranije pustili u prodaju.

Linija se ukida 21. marta 2018. kako bi se optimizovale sve postojeće linije u Srbiji. Iz kompanije saopštavaju da će dane koje su planirali za let do Ajndhovena iskoristiti da pojačaju druge destinacije na kojima je veća potražnja iz ili za Niš.

– U aviosaobraćaju je uobičajena praksa da se broj letova menja u skladu sa sezonama i sa rezultatima rada određene linije. Wizz Air redovno prati rezultate rada svojih linija kako bi održao najniže moguće cene na svojim najpopularnijim rutama. Linija od Niša do Ajndhovena će biti obustavljena nakon 21. marta 2018. kako bi mreža linija iz Srbije bila optimizovana. Kako uvek istražujemo nove mogućnosti kojima bismo najbolje odgovorili na zahteve naših putnika, ovaj dodatni kapacitet biće dodeljen našim drugim linijama sa većom tražnjom – kažu u Wizz Airu.

Putnicima koji su već kupili karte biće ponuđeno nekoliko opcija.

– Putnicima koji imaju rezervacije za letove na ovoj liniji nakon 21. marta o promeni će biti obavešteni na vreme i biće im ponuđeni alternativni letovi ili potpuni povraćaj novca uz mogućnost da povraćaj iskoriste tako da umesto celog novčanog iznosa dobiju kredit za kupovinu aviokarata za naše letove u vrednosti od 120% od originalnog iznosa – poručuju iz ove aviokompanije.

 

 

 

 

 

 

Izvor: E kapija

Ostavi komentar