Srbija

HOME PLUS: Novogodišnja sniženja i do 70 odsto!

home plus sniženja

U svim objektima Home Plusa širom Srbije, od 1. do 31. decembra počinju velika novogodišnja sniženja sa popustima do čak 70 odsto, kažu iz Home Plusa.

Pod sloganom “Jelka na vreme u pola cene” tokom decmbra Home Plus je pripremio veliki izbor novogodišnjih jelki na sniženju 50 odsto, ali  i kompeltnu novogodišnju dekoraciju na popustu do čak 30 odsto.

U okviru “novogodišnje groznice” u Home Plusu na sniženju do 70 odsto biće više od 500 proizvoda za kuću, među kojima su proizvodi za kuhinju, tekstil. Nameštaj, televizori i ostali tehnički aparati.

home plus popusti

U saradnji sa više od 100 predstavnika svetski poznatih proizvođača, obezbeđen je širok asortiman najtraženijih proizvoda.

home plus popust

Osim toga, tu su i dodatni popusti. Uz posebne kupone isečene iz kataloga Home Plusa ili kupone iz novinskog oglsa, kupci mogu da ostvare i dodatni popust na kupovinu određenih proizvoda.

home plus centar

Popusti i sniženja tokom decembra, važe u svih sedam objekata Home Plusa u pet gradova u kojima posluje u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i Jagodina).

Ostavi komentar