Svet

Ferrari i Philip Morris 40 godina uspešne saradnje

Philip Morris International Inc. (PMI) i Scuderia Ferrari produžili su svoje partnerstvo do 2021. godine. Njihova uspešna saradnja traje više od 40 godina. Ovo partnerstvo fokusiraće se isključivo na unapređenje ideje sveta bez duvanskog dima – sveta u kom bi svi ljudi koji bi svakako nastavili da puše prešli sa najštetnijeg oblika konzumiranja nikotina – cigareta – na naučno potvrđeno bolje bezdimne alternative.

 

Filip Moris želi da stvori globalnu svest o prilici koju nude inovacija, nauka i tehnologija radi postizanja sveta bez dima.

-Zbog toga smo se obavezali da koristimo sve raspoložive resurse ‒ što obuhvata naše aktivnosti vezane za moto-sportove ‒ kako bismo dali ubrzanje ovoj revolucionarnoj promeni u korist pušača, javnog zdravlja i društva u celini. Duboko cenimo podršku kompanije Scuderia Ferrari u ovom poduhvatu- rekao je André Calantzopoulos, generalni direktor kompanije PMI.

 

Ferrari je viđen kao savršen partner za ovakav izazov iz razloga što svoj predvodnički duh, tehnologiju i inovacije koristi u neumornom stremljenju ka ambicioznim poduhvatima. Plan ne predviđa predstavljanje proizvoda kompanije Filip Moris na Ferarijevim bolidima, a detalji o konkretnim vidovima saradnje biće objavljeni u narednim mesecima.

Ostavi komentar