Srbija

Kompanija cargo-partner redizajnirala sajt

Međunarodna  logistička kompanija cargo-partner je redizajnirala svoj sajt. Kako navode u toj kompaniji, sajt  je  sada u potpunosti prilagođen posetiocima, sa jednostavnom  navigacijom. Sadrži interaktivnu mapu sveta, portal za posao i optimizovan je za računare, laptopove, tablete i mobilne telefone.

Novi izgled karakterišu jednostavni izgledi stranica, kao i veliki elementi za navigaciju. „Menu“ je redizajniran za intuitivniju navigaciju, a optimizovan sadržaj pretraživača pomaže korisnicima da pronađu ono što im je potrebno .

– Istraživanja  pokazuju da 94% B2B klijenata traži informacije online, a njih 83% pre donošenja konačne odluke posećuje sajtove odgovarajućih kompanija. Stoga se novi sajt smatra ključnim kanalom u adresiranju postojećih i potencijalnih klijenata. Jedna od novina je i ta da će posetioci putem opcije “request-a-quote” biti u mogućnosti da direktno sa sajta pošalju upit, bez da prvo kontaktiraju nekog u cargo-partner-u. Osim toga, cargo-partner aktivno koristi i društvene platforme kao što su LinkedIn, XING, Vimeo, Youtube i Instagram, kako bi uvek bio u kontaktu sa potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima – podsećaju u ovoj kompaniji.

Jedna od novina je i interaktivna mapa sa ključnim činjenicama o 125 cargo-partner kancelarija u 29 zemalja. Kako dodaju, u planu je dalje unapređenje sajta, u daljim razvojnim fazama. Pored engleskog i nemačkog, dodatni korak će biti i prevođenje sadržaja na druge jezike zemalja u kojima je cargo-partner prisutan.

Kompanija cargo-partner specijalizovana je za pružanje usluga transporta i logistike, a posluje globalno – počev od Zapadne i Centralne Evrope, preko Severnoistočne i Jugoistočne Azije, Indijskog potkontinenta do Severne Amerike. Prve cargo-partner kancelarije u našoj zemlji osnovane su još 2004. godine. Danas, kompanija ima kancelarije u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici, a od decembra 2014. godine i sopstveno skladište u Dobanovcima.

Ostavi komentar