Srbija

Miša Lukić napušta Publicis one

U marketinškim vodama kao bomba je odjeknula vest da Miša Lukić, CEO za Publicis One u SIE regiji odlučio je napustiti kompaniju kako bi se posvetio drugim poslovnim interesima, a svoj rad u Publicis One završit će sa poslednjim danima marta.

-Nakon neverovatnih 18 godina, napuštam mesto koje je bilo moj drugi dom. Zahvalan sam Publicis Groupe-u za priliku da radim s izvanrednim ljudima i najboljim klijentima. Posljednje dve godine koje sam proveo kao izvršni direktor Publicis One za SIE regiju bile su zaista posebne. Bila mi je čast da radim sa predanim i strastvenim liderima. Zajedno smo započeli transformaciju našeg poslovnog modela i dosledno smo isporučivali zdrav, profitabilan rast za Publicis One – rekao je Lukić povodom svog odlaska.

Jarek Ziebinski, globalni CEO za Publicis One, izdao je saopštenje o novoj subregionalnoj strukturi i rukovodećem timu za srednju i istočnu Evropu (SIE), koja se sastoji od središnjih, istočnih i jugoistočnih podregija. Turska će sada biti samostalno tržište. Tomas Varga, CEO za Publicis One Češka, imenovan je kao CEO Publicis One za srednju Evropu (Češka, Slovačka i Mađarska). Oleg Popenko, CEO za Publicis One Ukrajina imenovan je kao CEO Publicis One za istočnu Evropu (Ukrajina, Latvija, Litva, Estonija i Kazahstan). Andonis Passas, CEO za Publicis One Grčka, imenovan je kao CEO Publicis One za jugoistočnu Evropu (Grčka, Rumunija, Bugarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Makedonija). Inanc Dedebas će ostati CEO za Publicis One Turska.

Ostavi komentar