Srbija

Deca iz Prihvatilišta na simboličan način obeležila Svetski dan porodice!

svetski dan porodice

Povodom Svetskog dana porodice danas je na sportskim terenima Zavoda za vaspitanje dece i omladine, u organizaciji Prihvatilišta za decu celodnevnom manifestacijom obeležen ovaj značajan datum.

Gosti i učesnici okupili su se u podne, a program su otvorili predstavnici Grada i Prihvatilišta, nakon čega su talentovana deca iz Prihvatilišta pokazala svoje igračko i pevačko umeće. U tome im je pomogla glumica Tamara Aleksić, a kasnije su i usledile igre bez granica. U takmičarskom delu su pored dece iz Prihvatilišta, učestvovala i deca iz drugih domova i institucija sistema socijalne zaštite, udruženja za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju, udruženja samohranih roditelja i porodica dece sa smetnjama u razvoju, klubovi za odrasla i stara lica, drugari iz beogradskih osnovnih i srednjih škola i obdaništa, studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, studenti FASPER-a, FON-a, FPN-a, FMK-a i predstavnici vojske Srbije, Ministarstva odbrane, Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske akademije, Vatrogasne brigade, Hitne pomoći i Zavoda za bolesti zavisnosti.

svetski dan porodice

Devojčica izvodi numeru Košava, Jelene Tomašević.

Doniraj

Ne čekaj. Priključi se!

Prihvatilište za decu je 2014. promovisalo akciju “Čuvarkućica” u okviru višegodišnjeg projekta “Pobedi za decu Prihvatilišta” čiji je cilj obezbeđivanje novog, većeg i humanog prostora za decu. Od 2010. godine prikupili su preko 8.722.868 dinara.

Novčana sredstva za projekat možete uplatiti na dinarski i devizni račun akcije.

Svaka uplata će biti usmerena isključivo na preseljenje Prihvatilišta.

 

Za više informacija posetite ovaj sajt.

 

 

Ostavi komentar