Srbija

Huawei predstavlja novost koja se zove Tech Genious

Tech Genious

U svetlu inovativnih ideja, Huawei je odlučio da predstavi novi koncept, koji se zove Tech Genious. Kompaniji se naime u ulozi tehnološkog genija pridružuje Uroš Miklavčič, koji će biti odgovoran za kreiranje zabavnih i edukativnih sadržaja – koje ćete moći da pratite na zvaničnim društvenim kanalima kompanije Huawei u Sloveniji, Srbiji i u Hrvatskoj.

Huawei projektom Tech Genious predstavlja inovativan koncept komunikacije sa potrošačima. U svetu, gde se na društvenim mrežama brišu granice između različitih tipova sadržaja, vrlo je važno ponuditi nešto novo. Tech Genious nudi jedinstveni koncept, koji će sadržajima predstavljati život sa tehnologijom i kod toga neće zaboraviti prave ljudske odnose. Pomoću zabavnih sadržaja Uroš će pokazati da život tehnologijom može biti lakši i neopterećen. Lakše vam je svakako, ako znate, kako savladati tehnologiju – zbog toga je ovde Uroš, koji će vam pokazati na koji način to da uradite. Uz savete i trikove će vas podučavati, kako da koristite sve mogućnosti koje vam pruža vaš uređaj.

Uroš je u svetu tehnologije već duže vremena poznat kao pisac recenzija telefona, kovoditelj tehnološkog podkasta Apgrejd, bloger, vloger i još mnogo toga. Ovog puta se angažovao na potpuno novom projektu, gde će za Huawei kreirati različite sadržaje na području Slovenije, Srbije i Hrvatske. Kao tehnički i kreativni asistent Urošu se pridružuje i Peter Jenko, kog ćete tu i tamo primetiti i ispred kamere.

Prvi video ćete uskoro imati prilike da gledate na kanalima Huawei YouTube u Sloveniji, Srbiji i u Hrvatskoj. Pratite Huawei i na svim ostalim drušvenim kanalima, na kojima ćete moći da uhvatite i tračak događaja iza kulisa kao i sve ostale sadržaje vezane za Uroša. Ove sadržaje ćete moći lako da prepoznate zahvaljujući mladom i fleksibilnom vizuelnom identitetu koji će pratiti svakog od tih sadržaja.

Ostavi komentar