Promocije

Cipiripi i Dis u velikom porodičnom takmičenju

Prvi krug nacionalnog takmičenja Naj Cipičinke Srbije u kome porodice mogu da pokažu svoje umeće u pravljenju palačinki sa Cipiripi kremom, održan je u Beogradu i Novom Sadu. Cipiripi i DIS ovo veliko porodično takmičenje organizovaće u prodajnim objektima u još šest gradova Srbije – Vršcu, Kragujevcu, Čačku, Kraljevu, Nišu i Kruševcu.

Proteklog vikenda Beograđani i Novosađani pokazali su svoje umeće u tri kategorije: pravljenju najvećeg broja Cipičinki, pravljenju najkreativnije Cipičinke i najvećem broju obrnutih Cipičinki. Porodica Milanović iz Beograda je ispekla, namazala i urolala 9 palačinki za 10 minuta i tako pobedila u prvoj kategoriji, dok je porodica Nocić, takođe iz Beograda napravila najkreativniju Cipičinku. Beograđanka Danica Mrđa, kao predstavnik porodice Mrđa bila je najspretnija i okrenula je Cipičinku 89 puta.

Novosađani su bili još uspešniji. Porodica Blažić je bila najbrža, ispekla je, namazala i urolala 11 palačinki za 10 minuta, porodica Pajić je napravila najkreativniju Cipičinku, dok je Dušica Delević, kao predstavnik porodice Delević, bila najveštija i okrenula Cipičinku čak 1.854 puta!

Cipiripi i DIS organizuju ovo veliko porodično takmičenje u prodajnim objektima u 8 gradova Srbije, do 28. juna. Naredna takmičenja Naj Cipičinke Srbije biće održana sledećeg vikenda u Vršcu i Kragujevcu, a kasnije i u Čačka, Kraljevu, Nišu i Kruševcu. Za učestvovanje su neophodna najmanje dva člana porodice, a ekipe se prijavljuju na dan takmičenja na pultovima ispred prodajnih objekata. Učesnici mogu da osvoje vaučere za kupovinu u DIS-u u vrednosti 5.000 RSD i poklon pakete Cipiripija.