Promocije

Postani Jack zvezda

JDX (Jack Daniel’s Experience) Backstage pokrenuo je konkurs Postani Jack zvezda koji muzičkim entuzijastima pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na JDX Backtage-u na Exit-u! Konkurs traje do 2. jula, prijava se obavlja na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici, na posebnom tabu Postani Jack zvezda, a ove godine Jack će iznedriti četiri nove zvezde!

JDX je tokom prethodnih godina postao mesto okupljanja vrhunskih poznavalaca zvuka i autentičnog provoda na EXIT-u, a ove godine će poznate ličnosti i skriveni stvaraoci na njemu predstavljati svoje muzičke izbore. Posetioci će moći da se zabave i opuste uz nesvakidašnje izvedbe bendova i izvođača, kao i uz poseban muzički izbor ljudi koji definišu pravce domaćih radio stanica.

Tokom svih dana Exit festivala, odmah iza glavne bine, posetiocima je pružena prilika da posete JDX Backstage, a ulaz je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Registraciju za JDX Backstage PASS je moguće obaviti na posebnom tabu na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici.

I sam izgled stejdža doživljaj je za sebe. Verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linchburga, mesta odakle je krenuo Džek. Pored sjajne muzike, spremni su i pokloni za najveštije posetioce, iskusne poznavaoce i ljubitelje Džeka. Za goste će biti pripremani Jack Daniel’s Lynchburg limunada, Jack & Coke i druga interesantna pića sa Jack Daniel’s – om.