Promocije

S Plazmom na put kreni i pošalji razglednicu

Sezona putovanja je počela, a svi oni koji žele da na originalan način ovekoveče svoje uspomene sa letovanja, moći će da isprobaju Plazma za svaki put android aplikaciju, novitet omiljenog brenda generacija potrošača – Plazme.

Plazma za svaki put android aplikacija Vam omogućava da ovog leta napravite i pošaljete najkreativniju digitalnu razglednicu. Sve što vam je potrebno jeste da instalirate aplikaciju na svoj mobilni uređaj, odaberete željenu fotografiju, ubacite prateći tekst, ukrasne sličice i „Plazma razglednica“ biće spremna za deljenje putem društvenih mreža i mejla. Aplikacija Plazma za svaki put dostupna je na Play store-u, za sve uređaje koji koriste Android operativni sistem.

Osim toga, svi koji budu kreirali razglednice pomoću Plazma za svaki put android aplikacije, moći će da učestvuju i u nagradnom konkursu za izbor najkreativnije, koji će biti organizovan na zvaničnoj Plazma Fejsbuk stranici, u periodu od 1. jula do 15. avgusta. Broj lajkova odlučiće ko će biti 30 finalista ovog konkursa, dok će stručni žiri izabrati najbolja tri među njima, koji će osvojiti glavnu nagradu – putovanje.

Kao omiljeni pratilac za svaki put, Plazma ni ovog leta ne prestaje da iznenađuje svoje potrošače. Zato će prvih 1.000 razglednica, koje putem aplikacije budu kreirane u julu, Plazma odštampati i umesto vas poslati, na teritoriji Republike Srbije, upravo onima sa kojima želite da podelite svoje trenutke uživanja.