Aktuelno

Milšped Grupa na listi najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj

Milšped Grupa, našla se na listi najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj u protekloj godini u sektoru usluga. Milšped uspešno posluje već 22 godine i u svom sistemu broji preko 1200 zaposlenih. Sedište kompanije je u Beogradu, a vremenom Milšped je razvio svoje poslovnice u sedam zemalja regiona – u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji, a krajem 2014. godine, otvoreno je predstavništvo i u Rusiji  

Milšped Grupa, našla se na listi najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj u protekloj godini u sektoru usluga. Milšped uspešno posluje već 22 godine i u svom sistemu broji preko 1200 zaposlenih. Sedište kompanije je u Beogradu, a vremenom Milšped je razvio svoje poslovnice u sedam zemalja regiona – u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji, a krajem 2014. godine, otvoreno je predstavništvo i u Rusiji.

Danas Milšped Grupa svojim poslovanjem uspešno povezuje Balkan sa svetom.

Milšped u Hrvatskoj posluje od 2013 godine i zapošljava 90 ljudi. U skladu sa kontinuiranim razvojem svog poslovanja, od februara 2015. godine raspolaže i novim skladištem površine od 30.000 kvadrata korisnog prostora koje će biti nosilac razvoja regionalne mreže.