Promocije

Nova kampanja za brend Amstel Premium Pilsener

Jedan od najpoznatijih holandskih brendova piva, Amstel Premium Pilsener, predstavio je novu kampanju sa sloganom „Tvoji ljudi, tvoj Amstel“. Kampanja u prvi plan stavlja povezivanje sa najbližim prijateljima, podsećajući da, iako nas različite obaveze okupiraju tokom dana, treba da nađemo vreme koje ćemo provesti sa najbližim ljudima. Noseći slogan, kao i polazna osnova komunikacije, razvijeni su iz osnovne pozicije brenda Amstel Premium Pilsener koja je sumirana kroz poruku „ono što je zaista važno“ – kada odbacimo nevažne stvari, ono što nam ostaje na kraju dana jesu važni ljudi u našem životu.

– Amstel Premium Pilsener je brend sa tradicijom od blizu 150 godina i njegova komunikacija prepoznatljiva je u celom svetu. Želja nam je da novom kampanjom brend dodatno približimo našim potrošačima, otkrivajući nova značenja vrednosti koje su potrošači navikli da vezuju za brend i podsećajući ih da ne bi trebalo da se zaboravi ono što nam je najvažnije u životu, a to su prijatelji – rekla je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžerka i dodala: Dugogodišnje iskustvo intenzivne komunikacije sa potrošačima govori nam da oni znaju da cene vreme koje provode sa prijateljima. Kao što ne postoji kompromis kada je u pitanju vrhunski kvalitet našeg piva, tako smatramo da ne treba da postoji kompromis kada je u pitanju odnos prema prijateljima i pravim vrednostima.

Lansiranje kampanje pratiće i TV reklama koja je u potpunosti realizovana u domaćoj produkciji i snimljena na lokacijama u Srbiji. Više informacija o kampanji možete pronaći na Youtube linku i na zvaničnom Facebook profilu.