Marketing

Agencija Ruskin & Hunt postala Golin Beograd

Golin Beograd

Agencija za integrisane komunikacije Golin, deo Interpublic grupe, pokrenula je Golin Beograd u partnerstvu sa agencijom za komunikacije Ruskin & Hunt.

Novoformirana agencija Golin Beograd doneće inovativne integrisane usluge na tržište jugoistočne Evrope. Namera im je da pruže usluge PR-a, digitalnih komunikacija, kreiranja kontenta i oglašavanja pod rukovodstvom izvršnog direktora Đorđa Odavića.
-Misija Golin Beograda je da napravi promenu kroz relevantne i hrabre projekte vredne divljenja. Novi integrisani model G4 će kompletno promeniti našu strukturu i pomoći nam da kreiramo nezaboravne kampanje za naše klijente – rekao je Odavić.
Dolasku Golina na srpsko tržište prethodilo je pokretanje Golina u Nemačkoj sa sestrinskom agencijom GGH MullenLowe u Hamburgu.
– Sa ambicijom da budemo agencija decenije, tražimo partnera koji razmišlja na isti način i agencije koje žele da ostvare isti cilj. Od našeg prvog sastanka sa timom Ruskin & Hunt-a, uvideli smo da delimo iste vrednosti. Bili smo inspirisani njihovom energijom, posvećenošću i kreativnošću – saopštio je Matt Neale, predsednik EMEA i potpredsednik agencije Golin u Njujorku.
Ruskin&Hunt poslovao je na tržištu Srbije osam godina radeći sa međunarodnim i domaćim klijentima u različitim industrijama. Poseduje  regionalne kancelarije u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Crnog Gori.