Novi Proizvodi

Micelarna voda za čišćenje lica

Čišćenje lica je prvi i najvažniji korak dnevne rutine. Bilo da nosite tešku šminku ili ne, koži je potrebno redovno čišćenje kako bi blistala prirodnim sjajem. A među proizvodima za čišćenje lica, poslednjih godina, veliku popularnost stekla je micelarna voda.

 

 

Po kom principu deluje micelarna tehnologija?

Sam metod funkcionisanja je veoma jednostavan. Micele predstavljaju mikroskopske čestice, molekule koji se sastoje iz dva dela: spoljašnjeg dela koji “voli vodu” (hidrofilni) i unutrašnjeg dela koji “voli masti“ (lipofilni). Da bi efikasno uklonili šminku i sve čestice nečistoća, potrebno je da proizvod sadrži obe ove komponente. Upravo zahvaljujući takvoj svojoj strukturi, micele imaju sposobnost da prikupe i rastvore sve nečistoće sa lica (kako one rastvorljive u vodi, tako i one rastvorljive u masnoj sredini), od šminke do masnoće. Sve funkcionište po principu magneta sa suprotnim polovima koji se privlače, a nakon ovakvog čišćenja nije potrebno dodatno ispiranje. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji čišćenje je izuzetno nežno i veoma efikasno, bez potrebe za dodatnim trljanjem.

U želji da izađe u susret svim damama, kompanija Nivea je lansirala micelarne vode za normalnu, suvu ali i osetljivu kožu.  

Micelarna voda za čišćenje lica za normalnu kožu

micelarna voda za normalnu kožu

Dubinski čisti i hidrira kožu u samo jednom koraku. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji čišćenje je izuzetno nežno i veoma efikasno. Formulacija obogaćena vitaminom E osvežava kožu lica i pomaže da izgleda lepo i negovano. 

Micelarna voda za čišćenje lica za suvu kožu

micelarna voda za suvu kožu

Negujuća micelarna voda sa prirodnim uljem badema nežno uklanja šminku, dubinski čisti, hidrira i umiruje suvu kožu lica. Zahvaljujući laganoj formulaciji i micelarnoj tehnologiji čišćenje je veoma efikasno, nije potrebno dodatno ispiranje i ne narušava se zaštitna funkcija kože. 

Micelarna voda za čišćenje lica za osetljivu kožu

micelarna voda za osetljivu kožu

Posebno prilagođena formulacija za osetljivu kožu, sa deksapantenolom i uljem semena grožđa, dubinski čisti, uklanja šminku sa lica i područja oko očiju i hidrira kožu, sve u jednom koraku. Čisti veoma nežno ali efektno i ne isušuje kožu. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, nije potrebno ispirati lice.