Distributeri

TGK: Ako treba, časopis šaljemo i brzom poštom!

Kompanija TGK osnovana je 1992. godine u Čačku i njena osnovna delatnost jeste uvoz i distribucija prehrambenih proizvoda. TGK posluje sa gotovo svim veleprodajama, trgovinskim lancima i maloprodajnim objektima u Srbiji, a osim što je ekskluzivni distributer brojnih italijanskih i mađarskih proizvoda, vlasnik je i brenda konzervirane ribe Stari Beograd

 

– Ponosni smo na naš vlastiti brend, jer Stari Beograd spada među najstarije proizvode konzervirane ribe u regionu s više od 35 godina tradicije. U našem portfoliju nalaze se i proizvodi italijanskih kompanija Medsol (maslinovo ulje, ulje od semenki grožđa, balsamiko sirće…) i Riscossa (testenine), mađarskih Vitapress (bezalkoholna pića – dečji šampanjci) i Bonbonetti (konditorski proizvodi), kao i proizvodi domaćeg proizvođača matičnog soka od sibirske aronije i voćnih nektara Interfood 60 – kaže Dragan Gojković, vlasnik kompanije TGK.

Zadovoljstvo kupaca je, kako kaže, na prvom mestu, a veliku pažnju posvećuju stalnom usavršavanju zaposlenih.
– Osnovno načelo naše politike jeste upravo zadovoljstvo kupaca, i to kvalitetom isporučenih proizvoda, cenom i rokovima isporuke, a sve to uz poštovanje kodeksa, zakona i propisa. Brinemo i o očuvanju životne sredine, kao i o zdravlju naših zaposlenih i bezbednosti na radu – objašnjava Dragan Gojković.

Iako joj je sedište u Čačku, kompanija TGK distribuira robu na teritoriji cele Srbije. Lanac distribucije organizovan je u saradnji s brzim poštama. Firma ima petnaest zaposlenih, od kojih je pet komercijalista zaduženo da roba uvek stigne do kupca, a zajedno s njom i omiljeni časopis Market network.
– Komercijalisti obilaze kupce sa svog terena i dostavljaju im lično vaš časopis. Pošto robu šaljemo i brzom poštom, ako zatreba dopuna časopisa, zajedno s robom pošaljemo i Market network – sa osmehom kaže Gojković. MN