Distributeri

Weifert: Najvažnije da je kupac zadovoljan

Porodica Krčedinac otvorila je 1993. godine diskont alkoholnih pića u okviru tadašnje firme Skandinavija promet iz Paraćina, a veoma brzo počeli su i distribuciju robe u trgovinama i ugostiteljskim objektima. Šest godina kasnije, osnivač i vlasnik Vladan Krčedinac osnovao je firmu Weifert, za koju je na odboru najstarije pivare na Balkanu, Pančevačke pivare, dobio dozvolu da koristi ime Weifert

 

Danas, kompanija Weifert predstavlja lidera u distribuciji na teritoriji južnog Banata. Snabdevaju radnje i ugostiteljske objekte u Beogradu, Pančevu, Kovinu, Smederevu i Beloj Crkvi, do i duž granice s Rumunijom, s jedne strane, a do Banatskog Karlovca, Alibunara, Samoša, Idvora i Ćente, s druge strane. U okviru kompanije nalaze se tri veleprodajna objekta u Pančevu, Beloj Crkvi i Kovinu, a kako kaže Nemanja Jaćimović, supervizor prodaje, u planu je i otvaranje veleprodajnog objekta u Beogradu.

distributer-vajfert-2
– Distributerska kuća Weifert poseduje 28 maloprodajnih objekata, a osim što do kraja godine planiramo da otvorimo veleprodaju u glavnom gradu, u planu je i širenje maloprodaje. Imamo i sopstveni brend, kafu Dva zrna, koja predstavlja finu mešavinu minasa i robuste i koja, po veoma pristupačnoj ceni, može da se kupi u svim našim maloprodajnim objektima – kaže Jaćimović.
I u godinama krize, kompanija Wiefert zabeležila je rast. Otvorene su nove poslovne jedinice, a svih 110 zaposlenih radi timski, i u komercijali, i u nabavci i u prodaji, dok s dobavljačima s kojima sarađuju često organizuju akcije za verne kupce.
– Najvažnije je da kupci budu zadovoljni. Ono što nas razlikuje od drugih distributera jeste brza isporuka robe, ali i šarmantni komercijalisti koji su uvek na usluzi svim našim kupcima, pa i kada nas pozovu da im uz dostavu robe donesemo i primerak omiljenog časopisa Market network – sa osmehom zaključuje Nemanja Jaćimović, supervizor prodaje distributerske kuće Weifert.