Trendovi

Novosti sa svetskih rafova

Burts-Bees-Protein-ShakesBiljni proteini za zdrave šejkove
Kompanija Durham uvela je u svoj asortiman biljne proteine za pripremu zdravih šejkova. Šejkovi su dostupni u tri formule. Mešavina je isključivo biljnog porekla. Imaju 70 odsto organskih sastojaka i 15 grama proteina po obroku. Ne sadrže GMO biljke, gluten, soju, kao ni mlečne proizvode i veštačke arome.

 

Rä-Nanoshoots-Safe-to-eat-SproutsKlice gajene u zatvorenim paketima
Kompanija Ra Foods LLC iz Kalfornije ponudila je svojim kupcima klice koje su gajene u zatvorenim paketima na niskim temperaturama. Na taj način osiguran je najviši nivo bezbednosti hrane. Klice su dostupne tokom cele godine. Proizvedene su na ekološki prihvatljiv način, bez herbicida, pesticida i GMO-a.

 

Trail-Mix-Family-Shot-e1441748780886-1080x675Grickalice od tropskog voća
Kompanija Snack It Forward dodala je svom portfoliju gricklica i čips od tropskog voća. Dolazi u četiri ukusa: banana–mango–ananas, borovnica–jagoda–višnja, kupina–ananas i jagoda–mango. Čips sadrži isključivo voće bez veštačkih boja i aroma.

 

Nakano-Clean-Label-Rice-VinegarsSirće sa ukusom balsamika
Japanski proizvođač Mizkan predstavio je dva organska pirinčana sirćeta. U kompaniji kažu da je njihovo sirće ukusnija alternativa vinskom i jabukovom sirćetu. Neki od dostupnih ukusa jesu mango, citrusno voće, beli luk, bosiljak i origano, a u ponudi je i sirće s ukusom balsamika.

 

Sprout-Foods-clear-packaging-baby-food2Organska hrana za bebe
Kompanija Sprout Foods na tržište je plasirala organsku hranu za bebe. Deo kese u kojoj je smeštena kaša je providan kako bi roditelji mogli da vide koliko je beba pojela. Ta hrana pogodna je za decu od šest meseci.

 

Plain-(1)-copyIslandski jogurt
Skir je proizvod nalik grčkom jogurtu. Taj visokoproteinski mlečni proizvod specifičan je za Island. Napravljen je po tradicionalnoj islandskoj recepturi. Kremaste je stuktrure i blagog ukusa. Pojedinačno pakovanje sadrži 14–17 grama proteina i 1,5 odsto masti. Dolazi u šest voćnih ukusa.

 

Pasta-Bow-Ties-Baked-CrispsGrickalice od testa za testeninu
Ove grickalice napravljene su od testa za testeninu. Osnovi sastojak je posebna vrsta pšeničnog zrna koje sadrži više proteina, pa kako ističe proizvođač, ima i više hranljivih materija. Dostupne su u četiri ukusa. Napravljene su samo od prirodnih sastojaka i ne sadrže holesterol. Poseduju košer sertifikat i pogodne su za ishranu vegana.

 

farmUmak od kremaste pavlake, povrća i začina
Kompanija Prairie Farms napravila je umak od kremaste pavlake, povrća i začina. Dostupan je u tri varijante: pečena paprika, caziki i ljuto-začinjeni umak. Pavlaka je napravljena od mleka krava koje nisu tretirane veštačkim hormonima rasta i ne sadrži gluten.