Region

Todorić se vraća u Hrvatsku čim prikupi dokaze?

todoric

Bivši predsednik uprave koncerna Agrokor Ivica Todorić na svom blogu poručio da će se vratiti u Hrvatsku čim prikupi relevantne dokaze kako bi se suprotstavio “zajedničkom zločinačkom poduhvatu dela političkih elita i njihovih pomoćnika”, nakon što je u subotu za njim raspisana međuanordna poternica.

-Kao čovek kojem su teško povređena ljudska prava sa svojim advokatskim timom prikupljam dokaze i činjenice kako bih se mogao suprotstaviti lažima iz krivične prijave i odbraniti i sebe i moje saradnike od političkog progona kojem je cilj zataškati činjenicu da je upravo politika otela privatno vlasništvo u kojem danas caruje bezvlašće i stvarni kriminal- naveo je Todorić.

On je takođe rekao da više od deset meseci traju politički progoni na njega i njegove saradnike od strane političkih elita.

-Te iste političke strukture znaju da sam ja konzervativni demohrišćanin i svesni su, kad im se i politički suprotstavim, da će izgubiti svoje privilegije i nestati sa političke scene. U ovom trenutku prikupljam činjenice kojima dokazujem da je projekt rušenja Agrokora stvoren u sprezi između hrvatske političke elite i stranih lešinarskih fondova-napisao je Todorić na svom blogu na kojem se redovno oglašava od septembra.