Srbija

Immofinanz u Požarevcu otvorio STOP SHOP ritejl park

Austrijski Immofinanz– vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi – otvorio je danas peti STOP SHOP ritejl park u Srbiji, u Požarevcu. Novi STOP SHOP obuhvata prodajni prostor od približno 7.200 kvadratnih metara i više od 330 parking mesta. Svečanom otvaranju prisustvovali su gospodin Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca, kao i predstavnici kompanije Immofinanz.

Sa 16 domaćih i internacionalnih brendova, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Požarevca i okoline. Zakupci su atraktivni inostrani i domaći brendovi kao što su Reserved, Sinsay, LC Waikiki, CCC, Deichmann, Takko fashion, DM, Sport Vision Extra, Planeta, N sport, Lilly, Trefolino, TOP SHOP, Café Aroma, Panter and Hedonizmus.

-Nakon ulaska na srpsko tržište 2015. godine, otvaranje našeg petog STOP SHOP-a podupire našu brzu ekspanziju u Srbiji, koja je od velikog interesa za naše partnere, međunarodne trgovce u maloprodaji. Novi ritejl park će pružiti jedinstveno, efikasno i prijatno iskustvo kupovine za sve, a ovaj STOP SHOP će biti idealno mesto za sve „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije na kojima mogu pronaći sve što im je potrebno- izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz za Srbiju.

Novoizgrađeni STOP SHOP nalazi se na odličnoj lokaciji, u ulici Đure Đakovića BB, sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i izlasku na autoput. Nakon Čačka, Niša, Valjeva, i Lazarevca, Požarevac je peta STOP SHOP lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Ovih pet lokacija obuhvata površinu za iznajmljivanje od oko 43,000m2. Sledeći ritejl park će biti otvoren u Vršcu u četvrtak, 26. aprila, dok je u pripremi i naredna lokacija u Sremskoj Mitrovici.

-Želim da se zahvalim kompaniji IMMOFINANZ na ukazanom poverenju i visokom profesionalizmu. Veliko mi je zadovoljstvo što je ovako uspešna kompanija odlučila da Požarevac bude među prvim gradovima na putu njenog pozicioniranja u Srbiji. Kao potrošaču, zadovoljstvo mi je što će dolazak poznatih međunarodnih brendova po popularnim cenama, pružiti i našim građanima veći izbor robe svetskog kvaliteta- izjavio je Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca.