Novi Proizvodi Srbija

Glacéau smartwater: Voda inspirisana oblacima

Glacéau smartwater

Novi proizvod kompanije Coca-Cola, voda Glacéau smartwater, prvi put je domaćem tržištu predstavljen na 43. Beogradskoj nedelji mode. Glacéau smartwater nastaje korišćenjem najsavremenije tehnologije kojom se ponavlja prirodni proces stvaranja i kruženja vode u prirodi.“Voda inspirisana oblacima” je inovativni koncept hidracije namenjen ljudima uvek otvorenim za nove stvari.

-Kao kompanija koja već pola veka osvežava svoje potrošače u Srbiji različitim napicima, ovog puta inspiraciju smo pronašli u oblacima i rekonstruisali impresivni proces nastajanja vode u prirodi za našu Glacéau smartwater – vodu koja prati radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane. U Americi i Velikoj Britaniji, ova voda je već pozicionirana kao broj 1 premijum brend, te verujemo da će ovakav uspeh biti ostvaren i u Srbiji, kao i na tržištima ostalih evropskih zemalja gde smo uveli ovaj proizvod- izjavila je Julija Žigić, predstavnica Glacéau smartwater.

Glacéau smartwater je prirodna mineralna voda obogaćena mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma, što joj daje osoben, čist i svež ukus. Ova voda je idealna hidracija za one koji su stalno u pokretu, motivisani za uspeh i dalja dostignuća. Inovativni dizajn je takav da bude prepoznatljiv dodatak svačijem izgledu koji odiše inovacijama, prestižom i stilom.