Novi Proizvodi

Novi THOMY sosovi

thomy novi sosovi

Kompanija Nestlé proširila je svoj kulinarski asortiman THOMY soseva sa tri nova proizvoda – THOMY majonezni sos sa kiselim krastavčićima, sa belim lukom i sa čilijem – koji su bez glutena i napravljeni od pažljivo odabranih sastojaka, zaslužnih za prepoznatljivu teksturu i bogat ukus THOMY-ja.

Novi artikli deo su renoviranog asortimana THOMY sa oznakom Jednostavno dobro, pod kojom se nalaze proizvodi koji sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke.
– Nastavljamo sa unapređenjem Nestlé kulinarskog asortimana supa i majoneza. Naš cilj je da unapredimo ceo kulinarski asortiman do 2020. godine, tako što uklanjamo sastojke koji su potrošačima nedovoljno poznati i zamenjujemo ih sastojcima koje mogu pronaći u svojim kuhinjama, a koje znaju i vole. Do sada smo renovirali 80 odsto kulinarskog asortimana dostupnog u regionu i obavezali se da će do 2020. godine svi naši MAGGI i C proizvodi, pored smanjenja udela soli, šećera i zasićenih masnih kiselina, biti bez veštačkih boja, a sa povećanom količinom žitarica sa celim zrnom, povrća, mahunarki i semenki. Na taj način želimo da pružimo inspiraciju potrošačima za ukusnija i zdravija jela – rekla je Renata Matusinović, izvršna direktorka divizije Hrana za jugoistočnu Evropu kompanije Nestlé.

 

Novi THOMY sosevi su idealan izbor ljubitelja THOMY-ja, kako je u osnovi zadržan njegov prepoznatljiv ukus, te dodatno oplemenjen u varijantama sa kiselim krastavčićima, belim lukom i čilijem, koji mu daju još puniji i posebniji ukus, čineći svaki vaš obrok drugačijim.