Region

Kompanija cargo-partner planira izgradnju InfoLogističkog centra u Ljubljani

Kompanija cargo-partner planira izgradnju InfoLogističkog centra u Ljubljani

Kompanija cargo-partner ce započeti izgradnju modernog InfoLogističkog centra blizu aerodroma u Ljubljani u toku ove godine. Novoizgrađeni prostor će povećati sadašnji skladišni prostor za 6 puta, što će rezultirati sa preko 20,000 paletnih mesta na prostoru većem od 25.000m2.

Međunarodna transportna i InfoLogistička kompanija cargo-partner će započeti izgradnju novog logističkog centra u Ljubljani, Sloveniji u toku ove godine. Ovaj projekat se primenjuje u sklopu strateških investicija kompanije koje se odnose na širenje skladišnih kapaciteta na globalnom nivou. Novi Infologistički centar će sadržati preko 20,000 paletnih mesta na skladišnom prostoru koji će se prostirati na više od 25,000m2.

Od aerodroma za 20 minuta

Objekat će biti smešten u blizini aerodroma Ljubljana, odakle se stiže za 20 min do centra grada, putem autoputa A2. Sa 44 rampe za kamione, objekat će biti dobro opremljen za dnevna preuzimanja i distribuciju iz i do okoline.

Direktor cargo-partnera u Sloveniji, Viktor Kastelić kaže:
-Naš novi infoLogistički centar je odraz sve veće potražnje i naše posvećenosti slovenačkom tržištu. Takođe smo zadovoljni što smo proširili naš tim sa 100 na 130 zaposlenih i radujemo se dolasku novih članova, odnosno novim talentima, znanjima i veštinama u naš moderan i atraktivan centar.

Nedavne logističke investicije cargo-partner-a uključuju i infoLogistički centar od drveta u sedištu kompanije u Fišamendu u Austriji, sa ukupnom površinom od preko 12,200m2, kao i infoLogistički centar u Sofiji, Bugarskoj, sa 16,500m2 skladišnog prostora -oba su startovala sa radom u proleće ove godine.