Svet

Zoë Kravitz nova ambasadorka parfema Black Opium

Zoë Kravitz nova ambasadorka Black Opium

Reč je o parfemu koji prkosi svim normama. Koji se usuđuje da bude posve drugačiji. Koji prati svoju družinu podjednako slobodoumnih kuda god da se ona zaputi. Od ovoga časa parfem Black Opium ima svog novog globalnog ambasadora, Zoë Kravitz. Ženu koja bez mnogo uvijanja govori o svemu.

Koja je i sama prožeta prirodnom magnetnom privlačnošću, misterijom i harizmom. I koja je već uveliko posvećena tome da svoj jednostavan stil i lepotu donese u svet kuće YSL.

Black Opium, upoznaj Zoë Kravitz. Zoë Kravitz upoznaj Black Opium.

Proširujući njenu već postojeću ulogu kao Globalne ambasadorke za šminku, kuća YSL Beauté sa ponosom objavljuje imenovanje Zoë Kravitz kao novog međunarodnog lica i ambasadora za svoj legendarni parfem Black Opium.

Stavljajući u pokret svoju bazu obožavalaca koju čini 3,4 miliona pratilaca, Zoë Kravitz će oberučke prihvatiti očaravajuća i predvodnička svojstva parfema Black Opium, onog koji prkosi svim pravilima, na neverovatno inovativan, elegantan i njoj svojstven ležeran način. Zoin prvi angažman na ovom parfemu predstaviće je u sasvim novoj i dopadljivoj kampanji koja garantuje da će pridobiti novu publiku i oduševiti već postojeće ljubitelje Black Opium-a.

Uz novi film koji će biti pušten u filmsku distribuciju 16. novembra ove godine, Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini, i lavinu priznanja koja je ova zvezda dobila kada se po prvi put pojavila na filmskom platnu i koju je magazin Variety dočekao kao jednu od „glumica koje zaista vredi pogledati”, veliki su izgledi da će se ovaj uzlazni trend i nastaviti. Najpoznatija po svojoj hipnotišućoj izvedbi u mini-seriji Big little lies televizijske mreže HBO, ona očarava publiku širom sveta, ali je zbog svog urođenog osećaja za stil i sposobnosti da na sebi ponese izgled koji odražava njenu snažnu ličnost duboko uvažavaju i najglamurozniji svetski časopisi.

Odvažna je u svojim kreativnim izborima; zadobija pažnju svih istoga časa kad se pojavi na ekranu ili sceni, i stoga se čini sasvim prirodnim izborom za zavodnički, senzualni miris koji nastavlja da provocira i zavodi sa svakom svojom novom inkarnacijom. Ova ikona stila sa ogromnom bazom sledbenika, baš kao i Black Opium, prenosi osoben glamur i savremenost koji govore o njenoj autentičnoj, samouverenoj i kreativnoj ličnosti. Kako u svom duhovnom svetu, tako i u svom pojavnom izgledu, Zoë je prava umetnica i daruje potpuno novu energiju svetu odvažnog, ekscentričnog i senzualnog parfema, bez kojeg je život postao nezamisliv.

-Vrlo sam uzbuđena što ću biti nova ambasadorka tako neverovatnog, odvažnog i legendarnog parfema. Black Opium predstavlja modernu legendu, a meni čini veliku čast to što ću njegovu snagu moći da podelim sa publikom širom sveta. Neizmerno sam uživala u svojoj dosadašnjoj saradnji sa ovom bezvremenom kompanijom i radujem se tome što će ona dostići sasvim nove horizonte- Zoë Kravitz.