Konferencije Konsalting

Daj priliku godini da bude najbolja – Dizajniraj život po svojoj meri

Da li ste znali da su svi veliki ciljevi pre nego su se ostvarili, prvo nastali u umu njihovih realizatora? Wolt Disney je svaki svoj film prvo u umu stvorio i korigovao do perfekcije. Tek je tada počinjao da radi na njima. Tada ih je ostvarivao mnogo lakše, jer je znao šta tačno želi da dobije.

CARS Coaching & Training nudi fenomenalnu priliku da sebi pokloniš vreme za kreiranje fenomenalnih ciljeva, baš onih koje želite, na radionici koja motiviše i inspiriše ljude na promenu. Uz pomoć koučing i NLP tehnika treneri Aleksandra i Anja te vode na put u budućnost, pokazuju kako da postavite i isplanirate ciljeve po receptu najuspešnijih. Na tom putu otkrićeš nešto više o sebi, svojim uverenjima i vrednostima. Spoznaćeš koji te to programi sputavaju da živiš život vredan življenja i najvažnije od svega dobićeš korisne alate i strategije kako da te programe transformišeš u korisne i podržavajuće.

Radionica se održava već četiri godine i postala je prepoznatljivo mesto gde ljudi dizajniraju svoj život po svojoj meri i kreiraju najbolju godinu. Više detalja o radionici, utisci polaznika kao i prijava je na sledećom linku: http://coachingserbia.com/daj-priliku-godini-da-bude-najbolja/

Dobro došli .