News Srbija

LIDL u još 4 grada!

Lidl

Najpovoljnija potrošačka korpa, i visokokvalitetne drvene igračke koje su idealan poklon za predstojeće praznike stigle u Vršac, Inđiju, Jagodinu i Kikindu.

 Prvi savremeni diskont u Srbiji proširio je svoju mrežu za još 4 prodavnice, pa su jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, od 8 časova jutros, dostupni i u Vršcu, Inđiji, Kikindi i Jagodini.

Velika radost predstavnika Lidla Srbija ali i zainteresovanost građana, i sada su obeležili otvaranja u ova 4 grada. Kao svaki dobar domaćin, Lidl je u novim prodavnicama potrošače dočekao sa asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, ali i dodatnim „slavljeničkim“ cenama povodom otvaranja.

Kako je pred nama vreme praznika, Lidl se pobrinuo da za najmlađe, kao ideju za praznične poklone, obezbedi veliki izbor drvenih igračaka koje bude istraživački duh, podstiču finu motoriku i logično razmišljanje, a uz to su izdržljive, održive i bude istraživački nagon kod dece.

Lidlove igračke su napravljene od drveta sa FSC sertifikatom iz održive sadnje i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, a plastični elementi ili metalni detalji pravljeni su isključivo od materijala bez štetnih materija, što potvrđuje TÜV Rheinland sertifikat. Bojene su premazima sa lakovima bez rastvarača i bojama na vodenoj osnovi, tako da su potpuno bezbedne za decu.

Podsećamo da je radno vreme svih Lidl prodavnica je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

OTVARANJE 22.11.2018.

Grad

Adresa

Vršac

Nikole Neškovića 39

Inđija

Kralja Petra I 22

Jagodina

Knez Miletina 2

Kikinda

Svetosavska 44

Ostavi komentar