Konferencije Srbija

10. Prolećni Vivaldi CEO forum

Ovogodišnji 10. Prolećni Vivaldi CEO forum biće posvećen trajnim vrednostima u životu i održaće se od 27. do 29. marta, u Mećavniku u Mokroj gori. CEO forum se organizuje u institucionalnom partnerstvu sa Srpskom asocijacijom menadžera – SAM

U današnje vreme, moralne i porodične vrednosti su na ispitu. Organizacije manje veruju svojim članovima. Pojedinci imaju manjak poverenja u zajednice iz kojih potiču. Mudri pojedinci i organizacije se trude da nađu viši smisao i svhu svog postojanja i to im pruža snagu da dugo traju i ostave trag.

Sve se svodi na jednostavna pitanja. Кoji je moj sistem vrednosti? Кoji je sistem vrednosti u našoj zajednici? Кoji je moj lični doprinos? Šta je moj legat?

Teme panela:

SISTEM VREDNOSTI U POSLOVANJU

SAVETI ISКUSNIH – КAКO DUGO TRAJATI?

EКONOMISTI DIREКTORIMA

KAKVI SU RUKOVODIOCI U SRBIJI?

Pored panela sa temama iz oblasti rukovođenja i poslovanja, Aleksandar Gajšek autor i voditelj emisije AGAPE će voditi zanimljive razgovore sa istaknutim pojednicima iz sveta kulture i nauke.

KO: Svi koji se bave upravljanjem i utiču na stvaranje i primenu sistema vrednosti u zajednici koju vode bilo da se radi o porodici, poslovnoj ili društvenoj organizaciji.

KAD: 27 – 29. mart 2019.

GDE: Mećavnik, Mokra gora

CENA KOTIZACIJE: 27.000 + pdv

Program i više informacija pogledajte OVDE