Srbija Vesti

Delta DMD i Violeta potpisale ugovor o distribuciji za tržište Srbije

Od juna 2019. kompanija Delta DMD je generalni uvoznik i distributer Violeta portfolija za tržište Srbije. Distributivni portfolio čine proizvodi baby programa i papirne galanterije.

Delta DMD jedan je od vodećih distributera robe široke potrošnje na tržištu Srbije, već 22 godine. Kompanija je osnovana 1997. godine tokom kojih je postavila osnov modernog biznisa distribucije koji objedinjava usluge prodaje, brend menadžmenta, logistike i merčendajzinga. Dugogodišnja saradnja sa svetskim poznatim kompanijama i brendovima koje distribuira potvrda su kvaliteta poslovanja i usluge koje Delta DMD pruža svojim partnerima.

Kompanija Violeta za petnaest godina postojanja razvila se u jedan od vodećih brendova higijenskih proizvoda premijum klase u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i regiji. Svi Violetini proizvodi proizvedeni su po vrhunskim svetskim i evropskim standardima. Redovna mikrobiološka testiranja se rade u cenjenim nemačkim i francuskim institutima. Istraživanja koja prethode lansiranju svakog novog proizvodu u proseku traje i do dve godine, a prozivod se pušta u prodaju tek kada se dovede do izuzetnog kvaliteta.