Srbija

DOPUNITE REZERVOAR SADA, PLATITE ZA 45 DANA

“Sa nama na putu“ kartica  – Vaš saveznik na svakom pređenom kilometru

Za buduće preduzetnike likvidnost predstavlja jedan od ključnih preduslova za uspešno poslovanje. Troškovi  umeju da opterete budžet i na taj način otežaju produktivno funkcionisanje u momentima kada je to najpotrebnije. Bilo da je automobil stalna pokretna kancelarija ili prevozno sredstvo za povremene i kraće relacije, sposobnost da se bude na pravom mestu u pravo vreme od primarnog je značaja za postizanje dobrih poslovnih rezultata. Imaući to u vidu, kompanija NIS u saradnji sa Sberbankom osmislila je način da unapredi svoj program lojalnosti kako bi pružila podršku svima onima koji krupnim koracima koračaju ka svojim velikim i malim ciljevima.

Kako bi potrošačima olakšala planiranje troškova, kompanija NIS u saradnji  sa Sberbank Srbija  unapredila je „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti, dodajući joj platnu funkciju koja omogućava plaćanje na odloženo, i do 45 dana, goriva i dodatnog asortimana na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.  Poboljšanje usluge rezultat je nastojanja NIS-a da izađe u susret zahtevima potrošača i pomogne im da lakše i jednostavnije isplaniraju mesečne troškove i na taj način optimizuju svoj budžet.

Aktiviranje platne funkcije na kartici moguće je obaviti za samo nekoliko minuta na nekoj od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, a sve što je potrebno je važeća lična karta, vozačka dozvola i  „Sa nama na putu“ kartica lojalnosti.  Posebna pogodnost unapređene „Sa nama na putu“ kartice je mogućnost izmirenja obaveza na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potpuno besplatno. Dodatno, korisnicima programa lojalnosti na raspolaganju je „Sa nama na putu“ mobilna aplikacija putem koje u svakom trenutku imaju mogućnost pregleda statusa kartice, mesečne potrošnje računa, stanja bonus poena, kao i osnovnih informacija o stanju platne funkcije.