Korporativni događaji Srbija Vesti

Novo mesto zabave za građane Sremske Mitrovice

Tropico band i Bajaga i Instruktori na otvaranju 10. STOP SHOP ritejl parka u Srbiji

Austrijski IMMOFINANZ otvorio je juče deseti STOP SHOP ritejl park u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici. Zvezde večeri bili su Bajaga i Instruktori i Tropico band koji su priredili sjajnu atmosferu za građane nakon svečanog otvaranja ritejl parka.

Tokom dana otvaranja STOP SHOP ritejl parka, posetioci su imali priliku da uživaju u celodnevnom zabavnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i zanimljivim aktivnostima. Program otvaranja vodili su popularna TV voditeljka Marija Kilibarda i Inspektor Blaža, poznati komičar i radio voditelj. Popularni tinejdž trio, koji čine Sergej Pajić, David Radosavljević i Toma Milovanović, priredio je pravu žurku na sceni. Muzičke zvezde večeri bili su Bajaga i Instruktori, jedan od najslavnijih rok bendova na Balkanu, kao i popularni Tropico band.

Pored Sremske Mitrovice, ostali STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji nalaze se u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subotici i Smederevu.

Novi STOP STOP ritejl park u ponudi ima 22 prepoznatljiva domaća i međunarodna brenda: Katrin, Barbosa, New Yorker, Panter exchange office, DM, Lilly, Planika, Galen Pharm, Gigatron, Sport Vision, Opposite Shoes, Pertini, Café Pauza, Woby Hause, LC Waikiki, CCC, Intersport, Dekor Dom, N Sport, Only smile is 4 you, Pet Zone i Deichmann.