News Srbija

Još tri Lidl prodavnice!

otvorene Lidl prodavnice

Najpovoljnija potrošačka korpa, ali i novi praznični deluks (deluxe) asortiman dostupni u još tri Lidl prodavnice

Kompanija Lidl Srbija otvorila je juče ujutru, još tri prodavnice u Srbiji. Listi gradova u kojima ovaj savremeni diskont posluje pridružili su se Kruševac i Pančevo, dok je Beograd dobio još jednu Lidl prodavnicu – na Čukarici kod Ade Ciganlije.

Veliko interesovanje građana, koji su od ranog jutra čekali otvaranje, ni ovoga puta nije izostalo. Kompanija Lidl Srbija je i u novoj prodavnici potrošače dočekala sa asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i dodatnim „slavljeničkim“ cenama povodom otvaranja.

Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste i drugačiji tip prodavnice. Tako se u prizemlju nalazi parking, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Međutim, ono što je za potrošače najbitnije jeste da se unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje od ostalih Lidl prodavnica.Raspored kategorija gotovo je identičan, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

Kako je pred nama period praznovanja, u pogledu asortimana Lidl je uveo novine. Deluxe proizvodi će na raspolaganju biti samo u periodu do kraja godine u svim Lidl prodavnicama širom Srbije. Ekskluzivni Deluxe specijaliteti prvoklasnog kvaliteta omogućavaju da nesvakidašnji ukusi budu dostupni svima. Tako, Deluxe asortiman nudi, između ostalog, veliki izbor vrhunskih pršuta iz Španije ili Italije, mešavinu lignji, dagnji i škampa za ljubitelje morskih plodova, kao i Deluxe poslastice koje ne zahtevaju dodatnu pripremu.

Svi želimo manje stresa i više vremena za uživanje tokom praznika. Koja jela će se naći na trpezi, zavisi od porodice do porodice, a domaćini su spremni da ulože puno vremena, truda i novca u pripremu slavlja. Mora li tako? Sa Lidlom, ne. Nudeći polu-gotove proizvode neobičnih ukusa po povoljnim cenama, Lidl svojim potrošačima ostavlja više vremena koje mogu da iskoriste za uživanje sa svojom porodicom.

Podsećamo da je radno vreme svih Lidl prodavnica je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Ostavi komentar