O nama

Market network je specijalizovani B2B časopis i portal za trgovinu i robu široke potrošnje. Ovo stručno izdanje povezuje sve subjekte koji su uključeni u promet robe široke potrošnje – od proizvođača, distributera i uvoznika, do veleprodaja, maloprodajnih lanaca i samostalnih trgovinskih radnji (STR).

Market network prati najveće i najznačajnije sajmove robe široke potrošnje u celoj Evropi, a kao medijski partner nastupa na različitim stručnim konferencijama i brojnim događajima u zemlji i regionu.

Cilj Market networka jeste da unapredi oblast trgovine, da pruži prave informacije i obavesti svoje čitaoce o novim propisima, neophodnim standardima, novim tehnologijama i pristupima potrošačima, dodatnim uslugama, inovacijama, tendencijama u poslovanju, kao i da istakne uspešne poslovne poduhvate domaćih preduzetnika.

Market network newsletter
Market network newsletter, jednom nedeljno stiže na 6.000 imejl adresa trgovaca i menadžera kompanija u oblasti trgovine i robe široke potrošnje.

Šta drugi kažu o nama?

  • 85 odsto čitalaca smatra Market network najznačajnijim izvorom poslovnih informacija u oblasti trgovine
  • 90 odsto trgovaca uvrsti novi proizvod u svoj asortiman nakon što informaciju o tome vidi u časopisu Market network.

Dinamika izlaženja:

  • 10 brojeva godišnje (8 mesečnih izdanja i 2 dvobroja)

Tiraž: 10.000 primeraka

B network je izdavačka kuća koja se bavi Business to Business (B2B) komunikacijama. Svoju izdavačku delatnost usmerila je na štampana i digitalna izdanja koja imaju za cilj da informišu, savetuju i edukuju profesionalce u raznim oblastima.

Naša izdanja usmerena su ka jasno definisanim ciljnim grupama. Kroz informativne i edukativne tekstove, kao i putem sajtova, newslettera, ali i komunikacijom kroz društvene mreže, čitaocima pomažemo da unaprede svoje poslovanje i budu u toku sa trendovima na domaćem i stranom tržištu.

B network je izdavač specijalizovanih B2B časopisa:

CaféBar network | Market network

Pharma network | Ton – Energija boja

Svi časopisi izdavačke kuće B network direktno se distribuiraju profesionalcima, menadžerima i donosiocima odluka u određenim granama industrije. Distribucija se obavlja u saradnji sa vodećim distributerima, koji su naši strateški partneri, kao i kurirskom službom i poštom.

acebook

1469551926_linkedin-sociocon