Srbija

Počeo Veliki kućni sajam

Počeo Veliki kućni sajam

Veliki kućni sajma u Home plusu,  je počeo 12. oktobra i trajaće do 4. novembra. Kupci će tokom trajanja sajma moći da odaberu više od 500 proizvoda po veoma povoljnim cenama.

 

U saradnji sa najpoznatijim svetskim proizvođačima, obezbeđen je širok asortiman najtraženijih proizvoda, uključujući tehniku, nameštaj i sve za opremanje doma. Za vreme ovog porodičnog sajma posetioci će, pored izuzetno povoljnih cena proizvoda, moći da uživaju u prezentacijama i degustacijama, kao i da dobiju lepe poklone uz kupovinu.

 

-Na Velikom kućnom sajmu, za koji sad već možemo reći da je tradicionalan,  tehnici, nameštaju i mnogim drugim proizvodima, cena je snižena i do 50 odsto. U svim našim prodajnim objektima, dva se nalaze u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, tokom Sajma, možete opremiti vaš dom ili kupiti lep poklon dragim osobama po fenomenalnim cenama- rekla je Jelena Stošić, marketing menadžer Home plusa i dodala da je njena preporuka Vox televizor po ceni koja je najbolja na tržištu, kao i frižider, a izdvojila bi i sve što imaju u asortimanu za kuću, posebno za kuhinju.

 

Veliki izbor proizvoda za kuću, nameštaja i tehnike tokom ove oktobarske akcije, dostupan je i putem sajta www.homeplus.rs.

 

Lojalnim potrošačima Home plus omogućio je da uz Vip i Gold karticu ostvare dodatne uštede, a tokom cele godine, podseća Jelena Stošić, organizujemo razne akcije tokom kojih kupce očekuju mnoge povoljnosti.

Ostavi komentar