Konferencije Srbija

Zimski Vivaldi CFO & Legal forum

Mokrogorska škola menadžmenta kao vodeća domaća institucija za profesionalno usavršavanje rukovodilaca organizuje Zimski Vivaldi CFO & Legal forum

Mokrogorska škola menadžmenta kao vodeća domaća institucija za profesionalno usavršavanje rukovodilaca organizuje Zimski Vivaldi CFO & Legal forum koji će okupiti oko 100 profesionalaca iz oblasti finansija i korporativnog prava. Forum se održava od 29.11 – 1.12.2018. u etno naselju Mećavnik u Mokroj gori.

Tema ovogodišnjeg foruma je poslovanje bez ljudi… Koje su finansijske i pravne posledice? Temu i sadržaj foruma su definisali i kreirali koselektori foruma: Predrag Kudra, CFO, Fresenius medical care Srbija i Dejan Nikolić, Senior partner, Karanovic & Partners.

Pored velikog broja zanimljivih i aktuelnih tema iz oblasti digitalizacije finansijskih i pravnih procesa u kompanijama, učesnici će imati priliku za neformalni networking sa predstavnicima vodećih svetskih i domaćih kompanija: GOOGLE, MICROSOFT, SCHNEIDER ELECTRIC, DELOITTE, PEPSICO… kao i predstavnicima javnog sektora iz FISKALNOG SAVETA, KANCELARIJE ZA INFORAMCIONE TEHNOLOGIJE I E UPRAVU i POVERENIKA ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA. Sve to u čarobnom zimskom ambijentu etno naselja Mećavnik u Mokroj gori.

Ostavi komentar